Diskusia

Vlado

Moderátor
Príspevkov: 1230
Ja si neviem predstavit, ze niekto cita prispevok, inzerat na nasich strankach - ze mu daju super pozicku a hned aj vola ze prosim dajte mi.
Napriek tomu mi to berie moj volny cas aby som to to vyhadzoval - bud su ti ludia co to sem davaju trafeni, alebo su ti ludia saleni - co tam naozaj zavolaju.
RUKY PREC OD TAKYCHTO PODVODNIKOV !!!

Napriek tomu mi to berie moj volny cas aby som to to vyhadzoval - bud su ti ludia co to sem davaju trafeni, alebo su ti ludia saleni - co tam naozaj zavolaju.
RUKY PREC OD TAKYCHTO PODVODNIKOV !!!
06.06.2020 00:05
janaka

Príspevkov: 5969
mas pravdu, ale este horsie je, ak tieto "firmicky" drzo daju svoje inzeraty sem, do diskusie, tak takych treba bez milosti zrusit
inak, ludom nezabranis, aby nenaleteli podvodnikom, co si tu daju inzerat s napisom "socialna vypomoc", pritom ponukaju pozicky (co je ale samozrejme habadura)
ludska hlupost sa vymytit neda, a s tym ti podvodnici rataju

inak, ludom nezabranis, aby nenaleteli podvodnikom, co si tu daju inzerat s napisom "socialna vypomoc", pritom ponukaju pozicky (co je ale samozrejme habadura)

ludska hlupost sa vymytit neda, a s tym ti podvodnici rataju

06.06.2020 00:41
Vlado

Moderátor
tak to aj robim, ze ich hned zablokujem - ale to mas ako huby po dazdi, hned sa objavi ina emailova adresu a zas su tu.
len su to podla mna ludia, co to stale robia - a neviem si prdstavit ze tu budes hadzat, ked roky nikto nezavola. Tak asi sa najdu ludia ci tomu veria...

len su to podla mna ludia, co to stale robia - a neviem si prdstavit ze tu budes hadzat, ked roky nikto nezavola. Tak asi sa najdu ludia ci tomu veria...

09.06.2020 17:06
Vlado

Moderátor
... to je horsie ako korona virus. Nemam na to spravnu dezinfekciu.

12.06.2020 20:25
janaka

Príspevkov: 5969
na ludsku hlupost neexistuje ziadna dezinfekcia, ani zmizik

12.06.2020 21:52
Vlado

Moderátor
tak to mas teda pravdu.

13.06.2020 20:56