Diskusia
janaka

Príspevkov: 5969
Steevee:
Steevee:
materholm:
Vie mi niekto poradit ako sa dostanem z Viedne asi z Meidlingu do Shopping City Süd ( Vösendorf) . Mam Monatskarte pre Vieden.......Napiste mi kde musim kupit listok a kolko ma vyjde cena z Viedne.Diki.
tento by mal stale chodit
http://www.scs.at/W/do/centre/bus
http://www.scs.at/W/cms_sites/SITE_3150/pdfs/scs_busfahrplan_u6.pdf
a ide kazdu pol hodinu, samozrejme GRATIS
este mala poznamka, lebo zopar ludi si to tiez nevsimlo:
z U6 Siebenhirten chodi od pondelka do soboty
ale z U1 Reumannplatz iba v piatok a sobotu
aby ste necakali zbytocne
diky moc, aj ked bolo pre materholma, dufam, ze ti bude vdacny aj on, ktovie, KAM ho nohy zaniesli a KDE mu je koniec

14.11.2012 16:55
janaka

Steevee:
janaka:
Steevee:
osobne.
a kto ma priamy vyhlad nanho cez window, tak to nie je osobne?
ja som myslela pc-akoze window (tak sa vyjadroval jaro filip)
"Na cely svet sa divam cez okno
...Po ruskej vodke ho mam najvacsie" J.F.
...Na svet sa divam cez svoje window...spieval jarko filip, chudacisko, uz je tam...

14.11.2012 16:59
pitu47

Príspevkov: 11874
janaka:
...Na svet sa divam cez svoje window...spieval jarko filip,
a mirecek si to nespieva, on to praktizuje

14.11.2012 17:02
janaka

pitu47:
janaka:
...Na svet sa divam cez svoje window...spieval jarko filip,
a mirecek si to nespieva, on to praktizuje
no ved, aj jemu sa moze stat to, co sa stalo jarovi...ak si neda pozor a bude goooooooooglit a gooooooooooglit az dogoooooooooogli

budeme za nim plakat

14.11.2012 17:35
materholm

Príspevkov: 953
Tak co sa SCS tyka?Ano chodi tam bus.Ikea bus gratis kazdu pol hodinku ale len v case otvorenych obchodov z dvoch zastavok.Ja sm siel z konecnej U6 sieberhinten.Po druhe cital som ze ak mas rakusku Ikea kartu tak mas Badner Bahn tu jednu zastavku Kernzone gratis ale na nete pisu ze len v case otvorenych obchodov.No v letaciku scs tato info chyba.
16.11.2012 00:02
pitu47

Príspevkov: 11874
a co by si chcel robit v ikei, ked je zatvorena 

16.11.2012 00:06
janaka

pitu47:
a co by si chcel robit v ikei, ked je zatvorena
presne to som sa aj chcela spytat, ale- mozno tam pracuje, ci ne

16.11.2012 00:37
materholm

Príspevkov: 953
Povedzme ze som isiel niekde tam v okoli pracovne. Naco by som sa veru trebal uplne odruky v case ktory nie je na nakupy vhodny.V kazdom pripade internet je dobry pomocnik .Hlavne ak si vo Viedni stale novy a potrebujes ist na dosial nezname miesto.
16.11.2012 00:57
janaka

materholm:
Povedzme ze som isiel niekde tam v okoli pracovne. Naco by som sa veru trebal uplne odruky v case ktory nie je na nakupy vhodny.V kazdom pripade internet je dobry pomocnik .Hlavne ak si vo Viedni stale novy a potrebujes ist na dosial nezname miesto.
materholm, mne pripadas taky" nenarocny, skromny "chlapec Ak tam nechodis na nakupy, ale pracovne, tak snad mas tu pracu aj zaplatenu, ne? A ak si tam bol na pohovore, tak to by sa zmestilo casovo do casu otvaracich pracovnych hodin v scs. Vsetko nieco stoji, niektore veci sice GRATIS su, ale len na 1. pohlad

16.11.2012 09:24
Rudiger

Príspevkov: 4180
janaka:
materholm, mne pripadas taky" nenarocny, skromny "chlapec Ak tam nechodis na nakupy, ale pracovne, tak snad mas tu pracu aj zaplatenu, ne? A ak si tam bol na pohovore, tak to by sa zmestilo casovo do casu otvaracich pracovnych hodin v scs. Vsetko nieco stoji, niektore veci sice GRATIS su, ale len na 1. pohlad
LASKA je GRATIS aj na 2. a 3. pohlad ( myslim ta medziLUDSKA )

Šťastie spočíva v tom, že urobíš šťastnými ľudí, s ktorými žiješ.
16.11.2012 09:36
allena

Príspevkov: 2434
Rudiger:
janaka:
LASKA je GRATIS aj na 2. a 3. pohlad ( myslim ta medziLUDSKA )![]()
![]()
laska musi byt prva plus chemia

16.11.2012 09:49
Rudiger

allena:
![]()

Pisal som o LUDSKEJ laske ( nezatazenej pohlavym alebo sexualitou ) - ta chemia mi pasuje k muzovi a zene a laske medzi nimi

16.11.2012 09:55
allena

Príspevkov: 2434
Rudiger:
allena:
![]()
Pisal som o LUDSKEJ laske ( nezatazenej pohlavym alebo sexualitou ) - ta chemia mi pasuje k muzovi a zene a laske medzi nimi

moje ved ja, som to pochopila

ved jasne, ze laska k zene,k dietatu, k priatelom, rodine, a taaak dal

16.11.2012 09:59
janaka

Rudiger:
janaka:
![]()
ja som to myslela veci MATERIALNE, alebo take co sa daju kupit
16.11.2012 10:00
Rudiger

janaka:
![]()
ja som to myslela veci MATERIALNE, alebo take co sa daju kupit[/quote]
Ano - ved ja s tebou suhlasim - len ako ,,PROTIPOL" toho MATERIALNEHO mi prisla na um ta LASKA

16.11.2012 10:02