Diskusia
materholm

Príspevkov: 953
Moze mi niekto poradit ci regionalne vlaky a S Bahny zo Sudbanhofu povedzme na Meidling ci Praterstern su sucastou mesacneho listka z Ba do Viedne? Na listku je uvedene ze listok plati zo a do vsetkych stanic Viedne.Teda mozno aj na Meidling.Vie mi niekto poradit? Poslednu dobu vyuzivam len velmi malo autobusy ci U Bahn vo Viedni.No uz som si kupil mesacnu elektricenku na Vieden na dalsi mesiac.
04.08.2012 20:22
Vlado

Moderátor
Príspevkov: 1230
s-bahn v ramci Wien je v listku inkl.
07.08.2012 01:12
materholm

Ma tu niekto mesacnik z Ba do Viedne. Potrebujem zistit ci mozem pouzivat mesacnik aj na stanice Meidling s vlakmi S Bahn a Lokal Bahn. Pytal som sa na stanici a ta povedala ze malo by to na s Bahn platit ale stopercentne to nevedela. Localbahn nevedela.Lebo som si tento mesiac asi zbytocne kupil elektricenku ked na Meidling chodim zo Sudbanhofu OBB local Bahnom a naspat idem S Bahnom.Vyzna sa v tom niekto?Mohlo by to znamenat ze Pendler ak ma pracu blizko trate S Bahnu ci Locabahnu by neplatil na Praterstern,Florisdorf a Meidling za predpokladu ze by nevyuzival U Banhn ani Autobusy. Napokon v listku je napisane plati zo vsetkych stanic Viedne ale je tam vypisane len Simering a Sudbanhof.Ale co Meidling a Florisdorf ci teoreticky Westbanhof s obklukou.Dakujem za info.Idem si lahnut.
10.08.2012 10:37
Rudiger

Príspevkov: 4180
materholm:
Ma tu niekto mesacnik z Ba do Viedne. Potrebujem zistit ci mozem pouzivat mesacnik aj na stanice Meidling s vlakmi S Bahn a Lokal Bahn. Pytal som sa na stanici a ta povedala ze malo by to na s Bahn platit ale stopercentne to nevedela. Localbahn nevedela.Lebo som si tento mesiac asi zbytocne kupil elektricenku ked na Meidling chodim zo Sudbanhofu OBB local Bahnom a naspat idem S Bahnom.Vyzna sa v tom niekto?Mohlo by to znamenat ze Pendler ak ma pracu blizko trate S Bahnu ci Locabahnu by neplatil na Praterstern,Florisdorf a Meidling za predpokladu ze by nevyuzival U Banhn ani Autobusy. Napokon v listku je napisane plati zo vsetkych stanic Viedne ale je tam vypisane len Simering a Sudbanhof.Ale co Meidling a Florisdorf ci teoreticky Westbanhof s obklukou.Dakujem za info.Idem si lahnut.

Šťastie spočíva v tom, že urobíš šťastnými ľudí, s ktorými žiješ.
10.08.2012 10:42
materholm

Ved som sa aj sprievodcov pytal .Nechci vediet ako vyzeram ked sa taham s taskami a nemam stastie na sedenie v Sbahne.
10.08.2012 10:46
Rudiger

materholm:
Ved som sa aj sprievodcov pytal .Nechci vediet ako vyzeram ked sa taham s taskami a nemam stastie na sedenie v Sbahne.
NECHCEM - a nemam k tomu nic ine čo napísať len SSKM ( ak nevieš čo to je opýtať sa niekoho ) - sám si si zvolil z lakomosti tuto cestu - tak tu nefnukaj

10.08.2012 10:54
materholm

Ved do Viedne idem s tym aby som sa zlepsil v nemcine a nieco aj zarobil.Aj ked vacsie peniaze som si vedel v istych rokoch spravit aj doma ale to som tahal aj 600 hodin mesacne.
10.08.2012 18:19
wssk

Príspevkov: 396
makat 25dni z 31 dni v mesici v kuse tak to je vykon
nekde za okynkem nebo na stavbe?
vim ze v nejakycj zelezarnach meli jednoho co makal 3 mesice v kuse, nez prisli na to ze jim spadnul to rozzahavenyho zeleza
vim ze v nejakycj zelezarnach meli jednoho co makal 3 mesice v kuse, nez prisli na to ze jim spadnul to rozzahavenyho zeleza
10.08.2012 18:49
heavy

Od: Leopoldstadt
Príspevkov: 24042
materholm:
S akymi taskami?

10.08.2012 22:45
heavy

wssk:
makat 25dni z 31 dni v mesici v kuse tak to je vykon
SBS...

10.08.2012 22:47
materholm

Vie mi prosim niekto poradit aky vyhodny mesacny listok si mam kupit ked som nuteny cestovat do oblasti Landwehrstraße a
Predpokladam ze budem musiet vychadzat z ulic Haidestraße,Grillgasse alebo Simering Wien ,Tusim asi spoj 76 a....Z pohladu pendlera z Ba.Je to este Kernozone tieto ulice a ta Landwehrstrasse a jej blizke okolie ???Alebo sa to uz radi k Swechatu....Dakujem ak sa najde niekto kto by nahodou vedel.
Predpokladam ze budem musiet vychadzat z ulic Haidestraße,Grillgasse alebo Simering Wien ,Tusim asi spoj 76 a....Z pohladu pendlera z Ba.Je to este Kernozone tieto ulice a ta Landwehrstrasse a jej blizke okolie ???Alebo sa to uz radi k Swechatu....Dakujem ak sa najde niekto kto by nahodou vedel.
26.10.2012 01:12
Rudiger

26.10.2012 07:52
heavy

materholm:
Vie mi prosim niekto poradit aky vyhodny mesacny listok si mam kupit ked som nuteny cestovat do oblasti Landwehrstraße a
Kernzone: erlaubt die Benützung sämtlicher öffentlicher Verbundverkehrsmittel in Wien (inkl. Linie 171)
Kernzone: umožňuje použitie všetkých prostriedkov verejnej dopravy VOR vo Viedni (vrátane linky 171)
To znamena, mily spekulant materholm, ze Wiener Linien nepustia a bude Ta to stat 45 evri rakuskych mesacne.
Landwehrstrasse, Haidestraße, Grillgasse su viedenske ulice. Simering Wien je 11. viedensky okres.
Alles klar, materholmko?

26.10.2012 10:18
Rudiger

Z pohladu pendlera spekulanta
...... Kedy ten chlap pride konecne na to, ze neprisiel do Wien len ZARABAT
Asi by sme sa mu mali vsetci poskladat mesacne na taxik co ho bude vozit z domu do prace a spät - a onedlho sa tu objavi este inzerat, ze ponuka za poplatok volne miesta v tom taxiku

26.10.2012 10:37
heavy

Kua, ja sa len bojim, aby si nieco nespravil, ked nahodou zmeska supervyhodny a najlacnejsi spoj a kupi si nejaku bagetu na stanici. To kuevsky narusi jeho presne naplanovany rozpocet a bude to pre neho asi naozaj deprimujuce...

26.10.2012 11:14