Diskusia
marika2772

Príspevkov: 14776
burgenlandman:
nie, nemozessi tu relativne nova, tak ti to nezistne vysvetlim.
1. s mireckom sa nediskutuje
2. mirecek je tu na to, aby kladol otazky a vysvetloval druhym o com je zivot
3. mirecek tu nie je na to, aby odpovedal na tvoje otazky a pocuval tvoje vysvetlovania
4. mirecek sa bavi len s tym, s kym uzna za vhodne a kedy to uzna za vhodne
5. ked sa mireckovi nepacia tvoje prispevky, lahko skoncis u korejca pri pase, u psichijatra, v najlepsom pripade si das keksik a kolecko okolo domu. minimalne ti vsak zlozi ruzove okuliare
![]()
mirko, zabudol som na nieco?

ja by som už len dodala, že skôr ako dá odporúčania, zvykne upozorniť,že:... nech sa mu nikto nič nepokúša nahovoriť, alebo ho krmiť kapitalistickou propagandou..

06.09.2013 12:28
norap

Príspevkov: 263
Burgy dakujem, vtipne
Jej, to je ale skoda, netusila som, ze je to az take zle
Chcela som od neho pocut ako bolo v Amerike
a ubezpecit ho, ze Amerika nie je môj sen, ale len jedna z planovanych krajin na spoznanie, ako sa tam zije. Mnichov nevylucujem tiez, bez srandy Mirko. Dufam ze potom poradis

Jej, to je ale skoda, netusila som, ze je to az take zle

06.09.2013 12:38
hary01

Príspevkov: 12011
Burgi odporucam Vam vsetkym si pozriet film zelezny kriz....a pozorne pocuvat dialogy v tom filme...Heavy to plati aj pre Teba samozrejme 

06.09.2013 18:03
heavy

Od: Leopoldstadt
Príspevkov: 24042
hary01:
Burgi odporucam Vam vsetkym si pozriet film zelezny kriz....a pozorne pocuvat dialogy v tom filme...Heavy to plati aj pre Teba samozrejme
Tento?
http://www.csfd.cz/film/7170-zelezny-kriz/galerie/?type=1
A ako, co?

06.09.2013 18:07
hary01

Presne ten Heavy...vynikajuci film z ktoreho si mozes Ty a dalsi do zivota nieco odniest...casu mas dost aj vy dalsi pekne si to pozrite..povinne

06.09.2013 18:14
heavy

no dobre, povedz nam, co si si do zivota z toho filmu odniesol Ty...
06.09.2013 18:20
norap

hary01:
Mirko hallooooooooo

06.09.2013 18:37
heavy

norap:
Mirko hallooooooooosi tady ??? Ako je to s tou Amerikou ?Ako dlho si tam bol ? Neodpovies mi ? Alebo je to tak ako pise Burgy, ze sa bavis iba s vyvolenymi
Vies, on nema rad, ked mu niekto odporuje, co by ako by ten dotycny pravdu mal. Lebo pravdu ma len Mirko a najradsej ma takych s vyrazom tvare asi takto:

No a nie ze nie si vyvolena, Mirko kladie otazky, ale zasadne na ziadne neodpovedá...

06.09.2013 18:42
norap

heavy:
norap:
Mirko hallooooooooosi tady ??? Ako je to s tou Amerikou ?Ako dlho si tam bol ? Neodpovies mi ? Alebo je to tak ako pise Burgy, ze sa bavis iba s vyvolenymi
Vies, on nema rad, ked mu niekto odporuje, co by ako by ten dotycny pravdu mal. Lebo pravdu ma len Mirko a najradsej ma takych s vyrazom tvare asi takto:, co su same ucho a zeru mu tie jehy vymysly.
No a nie ze nie si vyvolena, Mirko kladie otazky, ale zasadne na ziadne neodpovedá...Zvyknes si...
Heavy, ved ja som ta prava

06.09.2013 18:46
burgenlandman

Príspevkov: 5649
norap:
heavy:
norap:
Vies, on nema rad, ked mu niekto odporuje, co by ako by ten dotycny pravdu mal. Lebo pravdu ma len Mirko a najradsej ma takych s vyrazom tvare asi takto:, co su same ucho a zeru mu tie jehy vymysly.
No a nie ze nie si vyvolena, Mirko kladie otazky, ale zasadne na ziadne neodpovedá...Zvyknes si...
Heavy, ved ja som ta pravaved som same ucho, zaujima ma ako sa mal v Amerike
zaujimat ta to moze, ale v zivote sa to nedozvies.

Doktori mi povedali, ze maximalne 1 pohar vina denne. Dokazem s tym zit...
06.09.2013 18:58
burgenlandman

Príspevkov: 5649
este na doplnenie predchadzajuceho: heavy, ja a plno dalsich na tomto fore sme v amerike boli a nieco o nej vieme. taky detail ale nemoze nasho mirka ani v najmensom pomylit a kludne nas dava do laty a skoli dalej, akoby sa nechumelilo
ten chalan ma nieco do seba

Doktori mi povedali, ze maximalne 1 pohar vina denne. Dokazem s tym zit...
06.09.2013 19:03
marika2772

lebo on vie, známi hovorili, a jedna písala......
a nielen do seba, ale denne niečo v sebe.......

06.09.2013 19:14
janaka

Príspevkov: 5969
myslis tie ruzove pilulky, alebo nebodaj cosi horsie

06.09.2013 21:40
marika2772

janaka:
myslis tie ruzove pilulky, alebo nebodaj cosi horsie
ružové nie, tie by mu mohli zafarbiť zrak, a už by nevidel Vieden tak šedivo. A tiež by sa mu mohol zmeniť ten jasný pohľad na kapitalizmus....

inak nefajčí, nepije, nedroguje, ani iné "hlúposti", aj ked kecá, ako zhúlený.....

06.09.2013 22:20
hary01

Burgi poviem Ti zazitok...slovak mi to rozpraval ktory emigroval v 80r do zapadneho Nemecka....kym cakali na azyl sedeli v Mnichove v centre na pive...vedla poculi slovencinu a dali sa stou skupinkou do reci...boli ti cesko-slovenski emigranti z r 1968 ktori emigrovali do Usa...cize tam uz vtedy boli riadnu dlhu dobu..a ti zaciatocnici sa pytali ako je v Usa atd..a oni im povedali...tam je neucta cloveka k cloveku...falos..je to len o dolari a kriminalite..zle miesto na zivot..boli sme naivni a mysleli sme si ako je to tam skvele..ked to chlapci poculi hned azylovi pracovnik im skrtal ameriku kanadu a vsetci ostali v zapadnom Nemecku ..mali stastie...Nemecko Rakusko Svajciarsko europa to este ide...
a takych zazitkov poznam vela od emigrantov ako oplakali svoju naivitu...a vam co snivate o americkom sne prajem zelene karty a prezitie krasneho americkeho sna...

a takych zazitkov poznam vela od emigrantov ako oplakali svoju naivitu...a vam co snivate o americkom sne prajem zelene karty a prezitie krasneho americkeho sna...

07.09.2013 10:04