Diskusia
lillyE

Od: Wien
Príspevkov: 4507
....teta, skuste si precitat po sebe prispevok o tom aki sme a co za to dostaneme...trosku sebareflexie 

03.04.2011 21:08
strajana

Od: wels
Príspevkov: 2793
dasa...zivot sa ma brat vazne...ale to co tu ti chlapci planuju vazne brat nemusis 

03.04.2011 21:08
Dagmar Šťastná (dasa.gluck@gmail.com)

Príspevkov: 5
žšstrajana:
dasa...zivot sa ma brat vazne...ale to co tu ti chlapci planuju vazne brat nemusis
Ešteže tak, bola by to škoda...

03.04.2011 21:11
Rudiger

Príspevkov: 4180
dasa.gluck@gmail.com:
Nie som moralistka a už vôbec nie som pokrytec. Naopak.
Som staršia žena, ktorá v živote veľa prežila. Pochopila som, že
Dobro a Láska majú väčšiu moc ako Arogancia a Agresivita.
Nemusíš prijať moje názory, ale máš dôvod urážať ma a útočiť?
Nedokážeš akceptovať názor iných ľudí? Tak s tým rýchlo niečo
urob.
No na rozdiel od teba ( starsia zena

Takze sa nemozem zbavit dojmu, ze si len premenovana ,,ari"

Šťastie spočíva v tom, že urobíš šťastnými ľudí, s ktorými žiješ.
04.04.2011 08:16
Dagmar Šťastná (dasa.gluck@gmail.com)

Príspevkov: 5
Rudiger:
dasa.gluck@gmail.com:
urob.
No na rozdiel od teba ( starsia zena) dokazem velmi dobre akceptovat NAZORY inych ludi. Ty si ale miesto nazoru okamzite ZAUTOCILA a zacla nas s HAEVYM urazat, akoby sme uz obrali o peniaze stovky ludi . BEZDOVODNE a absolutne NEOPODSTATNENE - to svedci o tvojej AGRESIVITE .
Takze sa nemozem zbavit dojmu, ze si len premenovana ,,ari"![]()
![]()
Takze - rob s tym nieco, zacni sa ucit DOBRU a LASKE.
Ty si presne ukážka toho, kam sa dostal tento svet. Prejav temna a zla v plnej paráde.
Taký ako si ty a tvoj pomýlený kamarát nosia deštrukciu všade, kam sa pohnú.
Plánujete podvádzanie a okrádanie ľudí... a ak to aj bola sranda, je to choré!
Napísala som vám, čo sa stane, ak to urobíte. Bolo to skôr varovanie od matky. Vy ste
ma však znížili na svoju úroveň a predbiehate sa, kto bude drzejší a sprostejší, lebo takí dnes vyhrávajú.
Nepoužila som vetu - Ste podvodníci! Napísala som vám, že všetko, čo vykonáte vráti sa vám späť.
Vaša agresívna reakcia potvrdzuje to, aký ste. Lebo dnes je in byť zlý, drzý, arogantný a bezcitný.
Dobrí a čestní ľuďia sú dnes na smiech a väčšinou žijú v úzadí, aby ich vlci dnešnej doby nezožrali.
Absolutne nie si schopný prijať kritiku, či dobrú radu. Urážať, zosmiešňovať a útočiť, to je to, čo
ti ide najlepšie! Mňa vy uraziť nemôžete, je mi totiž jasné, kto ste. Dohovorila som, pretože riešiť
ďalej vašu schyzofréniu by bolo kontraproduktívne. Vy však kľudne môžete ďalej chrliť jed a osočovať.
Zjavne vás to baví a je to asi hlavný zmysel vášej existencie. Takže, želám dobrú zábavu.
04.04.2011 08:53
lillyE

...zabudli ste, ze aj vam sa vsetko vrati spat 

04.04.2011 10:10
heavy

Od: Leopoldstadt
Príspevkov: 24042
lillyE:
...zabudli ste, ze aj vam sa vsetko vrati spat
kurátko, zurück k téme, co to bolo s tým AMS? Som same ucho...

04.04.2011 19:15
heavy

dasa.gluck@gmail.com:
Ty si presne ukážka toho, kam sa dostal tento svet. Prejav temna a zla v plnej paráde.
Napísala som vám, čo sa stane, ak to urobíte. Bolo to skôr varovanie od matky. Vy ste
ma však znížili na svoju úroveň a predbiehate sa, kto bude drzejší a sprostejší, lebo takí dnes vyhrávajú.
Nepoužila som vetu - Ste podvodníci! Napísala som vám, že všetko, čo vykonáte vráti sa vám späť.
Vaša agresívna reakcia potvrdzuje to, aký ste. Lebo dnes je in byť zlý, drzý, arogantný a bezcitný.
Dobrí a čestní ľuďia sú dnes na smiech a väčšinou žijú v úzadí, aby ich vlci dnešnej doby nezožrali.
Absolutne nie si schopný prijať kritiku, či dobrú radu. Urážať, zosmiešňovať a útočiť, to je to, čo
ti ide najlepšie! Mňa vy uraziť nemôžete, je mi totiž jasné, kto ste. Dohovorila som, pretože riešiť
ďalej vašu schyzofréniu by bolo kontraproduktívne. Vy však kľudne môžete ďalej chrliť jed a osočovať.
Zjavne vás to baví a je to asi hlavný zmysel vášej existencie. Takže, želám dobrú zábavu.
Tante nicht ganz dicht? Ak je tu niekto pomyleny a domyleny a mimo realitu, si to Ty, Tante.
Jo a promin, ze sme Ta znizili na nasu uroven, netusili sme, ze si niekto viac, cez pismenka to nevidno...
Tante, ja osobne som rad, ze si dohovorila, nic nove som sa nedozvedel a uz asi nedozviem.
Dobru zabavu Ti zelat nebudem, aj tak nevies, co to je...
04.04.2011 19:29
karolalexa@gmail.com

Príspevkov: 1
Heavy?Zakomplexovaný úbožiak čo si na fóre vyrovnáva komplex menejcennosti.
heavy:
dasa.gluck@gmail.com:
Tante nicht ganz dicht? Ak je tu niekto pomyleny a domyleny a mimo realitu, si to Ty, Tante.
Jo a promin, ze sme Ta znizili na nasu uroven, netusili sme, ze si niekto viac, cez pismenka to nevidno...
Tante, ja osobne som rad, ze si dohovorila, nic nove som sa nedozvedel a uz asi nedozviem.
Dobru zabavu Ti zelat nebudem, aj tak nevies, co to je...
04.04.2011 20:13
lillyE

...dalsi gmail.com...teta si zavolala posily

04.04.2011 20:15
heavy

lillyE:
Kurátko, nezahmlievaj, kasli na Tante, volaco som sa pytal...

05.04.2011 07:09
heavy

karolalexa@gmail.com:
Heavy?Zakomplexovaný úbožiak čo si na fóre vyrovnáva komplex menejcennosti.
Ale no, Tante... skus nieco svoje, bud napaditejsia, tato ojazdena fraza sa pouziva, ked dojdu argumenty a nastupia depky...
05.04.2011 07:18
lillyE

heavy:
lillyE:
Kurátko, nezahmlievaj, kasli na Tante, volaco som sa pytal...
...no to urcite, Ty potom budes na pokeci hrat zachranara vselijakych dam

...inak nechcem nikoho sklamat, ale ak by o niekoho mal zamestnavatel naozaj seriozny zaujem, tak by nenapisal, ze nech pocka do maja, lebo od noveho roku sa prac. povolenie rozdava lazo plazo ako formalita

05.04.2011 07:54
smaja

Príspevkov: 8548
dasa.gluck@gmail.com:
Rudiger:
dasa.gluck@gmail.com:
urob.
No na rozdiel od teba ( starsia zena) dokazem velmi dobre akceptovat NAZORY inych ludi. Ty si ale miesto nazoru okamzite ZAUTOCILA a zacla nas s HAEVYM urazat, akoby sme uz obrali o peniaze stovky ludi . BEZDOVODNE a absolutne NEOPODSTATNENE - to svedci o tvojej AGRESIVITE .
Takze sa nemozem zbavit dojmu, ze si len premenovana ,,ari"![]()
![]()
Takze - rob s tym nieco, zacni sa ucit DOBRU a LASKE.
ake je to vierovyznanie? zachranis cely svet, len tak dalej

keby ste vsetci, co mate plnu hubu lasky k bliznemu, chodite kolenacky do chramov, peso na pute, atd..... radsej pozerali najprv sami na seba

05.04.2011 09:07
ludige

Príspevkov: 4
AHOJTE.
SOm 46 ročný živnostník a hladám si prácu v rakusku aku murár, obkladač , omietkár.Mám 15 ročnú prax . Najlepšie by bolo niekde na výstavbe rodinných domov ale može byt aj iné.
DAKUJEM
LUDO
0905697532
SOm 46 ročný živnostník a hladám si prácu v rakusku aku murár, obkladač , omietkár.Mám 15 ročnú prax . Najlepšie by bolo niekde na výstavbe rodinných domov ale može byt aj iné.
DAKUJEM
LUDO
0905697532
05.04.2011 10:41