Diskusia
darksinia

Príspevkov: 551
neviem ci tu chcete mat bordel a citat 2 strany o tom ako si niekto niekoho dobera a ma narazky a potrebu to verejne tu zaplnat, alebo ci chcete diskusiu o teme ktora je dana.
myslim ze na off topic temy si mozete spravit vlastne sekcie.
aspon ja si myslim zeby to bolo lepsie.
move on.
move on.

12.12.2008 11:55
tina1980

Príspevkov: 128
ze ked ti to prekaza tak to jednoducho necitaj alebo ignoruj, najdi si stranku,ktora ti bude vyhovovat a urcite tam najdes ludi ktorym to tiez prekaza 

12.12.2008 12:10
djivan

Príspevkov: 912
Citovať:
neviem ci tu chcete mat bordel a citat 2 strany o tom ako si niekto niekoho dobera a ma narazky a potrebu to verejne tu zaplnat, alebo ci chcete diskusiu o teme ktora je dana.
move on.
chceme tu mat borde, je to zabavnejsie 8)
12.12.2008 12:10
darksinia

o.k
--> to vlado - myslim ze to ako odpoved staci
djivan - asi nepoznas ine forumy
tina1980 - je to unavne ked chcem informacie a kazdy treti prispevok je v teme o uplnych blbostiach
--> to vlado - myslim ze to ako odpoved staci
djivan - asi nepoznas ine forumy
tina1980 - je to unavne ked chcem informacie a kazdy treti prispevok je v teme o uplnych blbostiach
12.12.2008 12:28
tina1980

ale tiez by si mala pochopit ze ludia,ktory vedu take temy sa mozno tiez len informuju
ja osobne nemam proti tomu nic,pretoze ako sama vidis,je tam zapojenych dost vela ludi a niekedy je to celkom zabavne-moja mienka,nebud taky opsimista 

12.12.2008 12:53
heavy

Od: Leopoldstadt
Príspevkov: 24042
Citovať:
chceme tu mat borde, je to zabavnejsie 8)
Hahahahaha.... tak veru, moja rec. Amen. :mrgreen:
12.12.2008 13:34
darksinia

Citovať:
ale tiez by si mala pochopit ze ludia,ktory vedu take temy sa mozno tiez len informujuja osobne nemam proti tomu nic,pretoze ako sama vidis,je tam zapojenych dost vela ludi a niekedy je to celkom zabavne-moja mienka,nebud taky opsimista
tusim nechapes rozdiel medzi pesimistkou a optimistkou

12.12.2008 13:36
heavy

Od: Leopoldstadt
Príspevkov: 24042
Citovať:
tusim nechapes rozdiel medzi pesimistkou a optimistkou![]()
![]()
Napisala to dobre, chcela Ta jemne upozornit, aby si nedufala, ze sa to tu zmeni. Dýdžej chce bordel, tak bordel bude. Hlas ludu, hlas bozi.
Toto tu nie je stanok s infomacnou sluzbou, kazdy tu podava informacie dobrovolne a tak sa stane, ze sa medzi to pripletu vseliake voloviny. Ak chces voláke suchsie forum, navstiv tie ministerske, tam sa vedu akademicke debaty. Tot vsjo, princezna.
12.12.2008 13:43
darksinia

dakujem velmi pekne za kompliment 
bol to len postreh. ale ak sa vam to tu paci ako to je, tak sa necudujem ked robite ako robite (vid diskusie o praci).
ja som to chcela len spestrit a urobit priehladnejsie (vid admin).
thats all. asi je to pracovna deformacia a mam rada nederave webstranky;-)
hold to je "laska" ku kodeniu;-)
topic closed

bol to len postreh. ale ak sa vam to tu paci ako to je, tak sa necudujem ked robite ako robite (vid diskusie o praci).
ja som to chcela len spestrit a urobit priehladnejsie (vid admin).
thats all. asi je to pracovna deformacia a mam rada nederave webstranky;-)
hold to je "laska" ku kodeniu;-)
topic closed
12.12.2008 13:51
tina1980

stava sa
ako som si vsimla tak komunikujes len so mnou
takze heavy-nema to vyznam
ju nevyprovokujes 

12.12.2008 13:54
tina1980

darksinia budes sa musiet zmierit s tym ze kvoli tebe sa tu asi nik nezmeni,iba ak by si mozno zmenila nazor a pripojila sa
po case by si si aj zvykla a mozno aj odreagovala od samych dolezitych a vaznych veciach
skus

12.12.2008 14:00
harlekyn

Príspevkov: 12
super slovaci.at
celkom zabavne a len tak dalej.
12.12.2008 22:38
lillyE

Od: Wien
Príspevkov: 4507
Citovať:
super slovaci.at
aspon niekto nas pochvali....diiiiiiiiiiiiiiiiiiky

12.12.2008 23:05
rasti

Príspevkov: 65
Stara tema, ale stale aktualna.
Navrh pre spravcu, ked uz je to taky zabavny server, tak navrhujem aby vsetky temy, kde je 20 a viac % prispevkov od uzivatelov: hary01, pitu47, heavy, ... automaticky presunuli pod kategoriu "Zabava"
Nic proti nim, ale zasypu takmer kazdu, co i len trocha uzitocnu temu, svojimi "vtipnymi" prekarackam.
Navrh pre spravcu, ked uz je to taky zabavny server, tak navrhujem aby vsetky temy, kde je 20 a viac % prispevkov od uzivatelov: hary01, pitu47, heavy, ... automaticky presunuli pod kategoriu "Zabava"
Nic proti nim, ale zasypu takmer kazdu, co i len trocha uzitocnu temu, svojimi "vtipnymi" prekarackam.

08.03.2011 15:38
Rudiger

Príspevkov: 4180
Pre vsetkych co maju neustalu potrebu niekoho POUCOVAT a USMERNOVAT :
NAJDITE SI INU ZABAVU
- najlepsie partnera a vtlkajte mu kludne svoje potreby do hlavy od rana do vecera

NAJDITE SI INU ZABAVU

Šťastie spočíva v tom, že urobíš šťastnými ľudí, s ktorými žiješ.
08.03.2011 15:46