Diskusia
lillyE

Od: Wien
Príspevkov: 4507
"burgenlandman":
"lillyE":
Citovať:
Citovať:
Citovať:
Citovať:
pekne,aj nam sa pacilo.Uz aby sa zacalo stavat,neviem sa dockat
![]()
Aj vy ste stavali,alebo ste kupovali hotovy dom?
my sme kupili stary dom, asi 50 r. dost velky a v ok stave. uz byvame rok, zatial sme ani nic neprerabali - bol rekonstruovany asi pred 10 rokmi. kupovali sme ho hlavne kvoli zahrade - ta sa nam fakt pacila. ak vas to zaujima a mate mejl, mozeme poslat fotku.
...no keby si napisal namiesto MY slovo JA,tak by to bolo pre mna celkom zaujimave,ale takto to stratilo smrnc
ale lily, ze by si sa nechala odradit takou prkotinou? sa mi nechce verit...
kde je vôla, tam je cesta lily...![]()
...ved to je na tom to najhorsie,ze vsetko sa da,len treba chciet
21.06.2009 23:32
burgenlandman

Príspevkov: 5649
"lillyE":
"burgenlandman":
Citovať:
Citovať:
Citovať:
Citovať:
Citovať:
![]()
my sme kupili stary dom, asi 50 r. dost velky a v ok stave. uz byvame rok, zatial sme ani nic neprerabali - bol rekonstruovany asi pred 10 rokmi. kupovali sme ho hlavne kvoli zahrade - ta sa nam fakt pacila. ak vas to zaujima a mate mejl, mozeme poslat fotku.
...no keby si napisal namiesto MY slovo JA,tak by to bolo pre mna celkom zaujimave,ale takto to stratilo smrnc
...ved to je na tom to najhorsie,ze vsetko sa da,len treba chciet
prave ze to je na tom to najlepsie
Doktori mi povedali, ze maximalne 1 pohar vina denne. Dokazem s tym zit...
21.06.2009 23:43
lillyE

Od: Wien
Príspevkov: 4507
prave ze to je na tom to najlepsie
[/quote]
...no comment
(nech nevyzeram blbo)

...no comment

21.06.2009 23:48
patrik.toman

Príspevkov: 34
Ahojte, Gattendorf asi kazdy obchadza, kedze sa to tu rozbehlo s Prellenom? Preco prave Prellen? My sme zvazovali tiez, ale nejako neboli vone pozemky? a co sa tyka napojenia na VLAK/BUS nic moc. Preco taky naval do Prellenu???
Citovať:
Citovať:
Citovať:
Citovať:
Citovať:
Citovať:
![]()
![]()
![]()
![]()
jaaaaaaaaaj,si ma prekukol
23.06.2009 20:16
patrik.toman

Ahojte. NEjako to tu nabehlo z Gattendorfu na Prellen. My sme tiez obehli aj Prellen ale akosi tam v tom case neboli ponuky. Tiez sme zvazovali napojenie na VLAK/BUS. Podla mna nic moc. Preco prave Prellen? Nieco na tom musi byt !!!
23.06.2009 20:19
krato76

Príspevkov: 381
Citovať:
Ahojte. NEjako to tu nabehlo z Gattendorfu na Prellen. My sme tiez obehli aj Prellen ale akosi tam v tom case neboli ponuky. Tiez sme zvazovali napojenie na VLAK/BUS. Podla mna nic moc. Preco prave Prellen? Nieco na tom musi byt !!!
no jasne ze je!!!v pripade mojej manzelky rozhodli blizke vinne pivnicky!!!

nam vyhovuje ze je to relativne blizko BA,tam mame robotu,je tam skolka,kupalisko,prazdne cesty a samozrejme pozemok aky sme zhruba hladali,aj co sa ceny tyka.navise,s pozemku mame vyhlad na kopec,co sa mne osobne velmi paci aj ked je to mozno blbost.

okrem toho je tam viac slov.rodin,tak sa hadam budeme mat aj s kym stretavat na grilovacky,alebo tak.

23.06.2009 23:34
pepko

Príspevkov: 1
Citovať:
Ahojte. Kupujeme pozemok v Gattendorfe a hladame kontakty na "potencialnych buducich susedov". Ak teda planujete fungovat v Savas sused,kedy pôjdeme na ten miestny úrad?Tie podpisy si už povibavoval?Gattendorfe alebo v okoli, dajte veidet.

01.07.2009 00:52
vanda

Príspevkov: 8
Ahojte. My zaciname stavat v Prellene tento stvrtok, 9.7. Tesime a vsetkym ostatnym, ktori zvazuju stavbu v Rakusku, drzime palce!
06.07.2009 12:18
krato76

Citovať:
Ahojte. My zaciname stavat v Prellene tento stvrtok, 9.7. Tesime a vsetkym ostatnym, ktori zvazuju stavbu v Rakusku, drzime palce!
ahoj.a kde v prellene stviate?
06.07.2009 14:02
vanda

Príspevkov: 8
Citovať:
Citovať:
ahoj. na kreuzerweg, co je zaciatok smerom od Edelstalu
17.07.2009 12:23
krato76

Citovať:
Citovať:
Citovať:
ahoj. na kreuzerweg, co je zaciatok smerom od Edelstalu
caf caf,tak tam vas je tiez viacej zo slovenska

mi sme presne na opacnom konci,smerom na vieden-akazienweg

17.07.2009 21:50
patrik.toman

Ahojte. Nerozhodol sa niekto medzicasom stavat v Gattendorfe? My sme uspesne postavili zakladovu dosku a cakame ked zacneme tahat snetny tak si zaciatok septembra 

19.08.2009 21:54
gasparovicova

Príspevkov: 5
patrik.toman:
Ahojte. Nerozhodol sa niekto medzicasom stavat v Gattendorfe? My sme uspesne postavili zakladovu dosku a cakame ked zacneme tahat snetny tak si zaciatok septembra
A rozhodli ste sa pre montovany, alebo murovany dom... lebo my prave zvazujeme. tiez mame pozemok v gattendorfe, tak asi budeme susedia...
04.10.2009 21:31
gasparovicova

Príspevkov: 5
patrik.toman:
Ahojte. Kupujeme pozemok v Gattendorfe a hladame kontakty na "potencialnych buducich susedov". Ak teda planujete fungovat v Gattendorfe alebo v okoli, dajte veidet.
Ahoj patrik, my sme tiez kupili pozemok v gattendorfe. takze budeme susedia. ak budes mat cas a chut, mohli by sme sa stretnut a vymenit si nejake info ohladom stavby domu? daj vediet, dik, lucia
08.10.2009 12:41
patrik.toman

ahoj, no super, zasa dalsi susedia.
preco nie, mozme pokecat, my uz fungujeme v Gattendorfe (zatial v prenajme) a dufame ze od februara byvame. Ak budes chciet pris pozriet a pokecat/pokukat, daj vediet na patrik.toman@email.cz, poslem ti telefon adohodneme sa.
zatial sa drz/drzte
patto
preco nie, mozme pokecat, my uz fungujeme v Gattendorfe (zatial v prenajme) a dufame ze od februara byvame. Ak budes chciet pris pozriet a pokecat/pokukat, daj vediet na patrik.toman@email.cz, poslem ti telefon adohodneme sa.
zatial sa drz/drzte
patto
13.10.2009 19:49