Diskusia
janaka

Príspevkov: 5969
heavy:
petronela22:
Neviem co riesis moj dotaz,mam pocit ,ze vies viac ako ja...nemozem si pomost,ale ak nemas skusenost s Tirolskym stavebnym úradom...tak co tiesis Ty dotyčná...
No, Ty zrejme nevies nic, kedze tu hladas prvotné informacie... nakoniec uplne zbytocne, pochybujem, ze by tu niekto staval penzion v Tirolsku...
spravne, heavy, a hlavne nevie gramatiku

19.10.2013 00:22
heavy

Od: Leopoldstadt
Príspevkov: 24042
janaka:
spravne, heavy, a hlavne nevie gramatiku
ale bude mat penzion...

19.10.2013 08:32
petronela22

Príspevkov: 6
Zvláštne,všetci riešia penzion...podstata otázky je úplne mimo..nooo nic, ...zabudla som Slováci a a nielen at
/vo viedni/ a závist jedna ruke,že???....nerozumiem rozoberaniu, či tu zbieram prvotné či zbytočné informácie...mám pocit,že ak nemáš k danej téme čo povedať, tak ma do prdele nerieš!...nechápem???

19.10.2013 17:24
heavy

petronela22:
Zvláštne,všetci riešia penzion...podstata otázky je úplne mimo..nooo nic, ...zabudla som Slováci a a nielen at/vo viedni/ a závist jedna ruke,že???....nerozumiem rozoberaniu, či tu zbieram prvotné či zbytočné informácie...mám pocit,že ak nemáš k danej téme čo povedať, tak ma do prdele nerieš!...nechápem???
![]()
ja Ta do prdele naozaj neriesim, ver mi...

20.10.2013 10:17
terezia13

Príspevkov: 1256
preco nie ?heavy:
petronela22:
Zvláštne,všetci riešia penzion...podstata otázky je úplne mimo..nooo nic, ...zabudla som Slováci a a nielen at/vo viedni/ a závist jedna ruke,že???....nerozumiem rozoberaniu, či tu zbieram prvotné či zbytočné informácie...mám pocit,že ak nemáš k danej téme čo povedať, tak ma do prdele nerieš!...nechápem???
![]()
ja Ta do prdele naozaj neriesim, ver mi...

20.10.2013 12:10
heavy

zrejme to tam nemá rada...

20.10.2013 18:16